top of page

Utstillere og Kursholdere 

Votter vottestrikk

StrikkeTerje

 • Instagram
StrikkeTerje
maskemarkører kurs
Strikkezilla skjerf og votter

Strikkezilla

Strikkezilla design lager pene og praktiske oppskrifter og strikkestæsj. Til vanlig har vi nettbutikk og reiser Norge rundt for å treffe alle dere fine folka! Til Kristiansand fyller vi koffertene til randen med hendige garnpakker, lekre lykkepinner og annet fint strikkeverktøy. Sånt stæsj som du skal unne deg å ha den fine versjonen av.
 

 • Instagram

Kathrine Gregersen

Kathrine Gregersen kurs reparasjon strikk
 • Instagram
my knitting journal strikkedagbok

My knitting journal

 • Instagram

Listagarn

 • Instagram
Listagarn logo
Skjermbilde 2023-03-08 kl. 18.32.58.png

Strikkdet.no 

 • Instagram

StrikkDet.no drives av meg, Tonje Kristine. Her finner du mange strikke- og interiør relaterte produkter slik som armbånd, lys, lysfat, garn, de populære maskestopperene, markører, etuier og oppbevaring. Det er stadig påfyll av nye godbiter og kanskje du på messen finner noe helt nytt som du aldri har sett før? Jeg gleder meg til å treffe dere! 

Skjermbilde 2023-03-08 kl. 18.32.43.png
Skjermbilde 2023-03-08 kl. 18.33.13.png

Magic keepers

 • Instagram

Enchanted Forest Fibers

Enchanted Forest Fibers er lidenskapen til norsk-amerikanske Karen Walthinsen. Hun jobber til daglig som musiker i Kristiansand Symfoniorkester, men elsker alt som har med garn å gjøre og bruker all fritid på hobbyen sin. I løpet av sommermånedene er hun ofte ute med gutten sin i skogene på Sørlandet for å finne plantefargings-materiale til naturfarger. Resten av året er hun innendørs for å skape nye fargekombinasjoner med mer konvensjonelle teknikker innen farging.


Karen finner inspirasjon både i naturen og de fantastiske menneskene hun er omgitt av. Hun samarbeider med talentfulle designere som norske Merethe Naas (NaasKnits) og tsjekkiske Daniella Johannsenova (Maschenkunst). I tillegg designer hun litt selv med hovedvekt på fargerike barneklær. Enchanted Forest Fibers byr på håndfarget garn fra dyrevennlige garnprodusenter, strikkepakker, håndsydde strikkeposer og andre små strikkerelaterte saker og ting

 • Instagram
Enchanted forest fibers håndfarget garn
Alpakke Kleiven ull småbruk

 Kleiven Alpakka

     Kleiven Alpakka et småbruk drevet av Aril og Ingvild Helliesen Steinsland. 
       Alpakkaene våre flyttet inn på gården våren 2016. Vi har oppdrett, livdyrsalg, bedekningstjenester, 
       garn, strikkepakker og håndstrikkede produkter. Kleiven Alpakka – Lindesnes kommune i Agder 
       Kontakt oss gjerne for en hyggelig alpakka prat

   Aril 97506429 / Ingvild 90167352

 • Instagram

CTE GARN

CTEgarn er Caroline (14) og Tante Elin. Me har farga garn i lag i rundt 5 år. I starten gjekk det i syrefarging etter å ha lest om det i bladet Garn. Og me vart hekta!

Etterkvart fann tante Elin ut at det var mogleg å farga med planter og heiv seg på det med liv og lyst. Garnet hopa seg opp og me fekk laga ein nettbutikk der me kunne selga det og dei siste åra har me vore med på strikkefestivalar og marknadar, noko me synest er veldig kjekt. Då får me helsa på dei gode kundane våre.

No gler me oss til å vera med på Kristiansand strikkefestival.

 • Instagram
garn syrefarging
Mrs fox yarn garn

Mrs. Fox Yarn 

Mrs Fox Yarn er et lite fargeri på Askøy utenfor Bergen. Maren farger garn i alle regnbuens farger på flere nydelige kvaliteter. 

I tillegg produseres unikt strikketilbehør som maskemarkører, pinnemåler, sokkelinjal og mye mer.

IMG_20230312_195402_363.jpg
 • Instagram
IMG_20230312_195448_813.jpg

Snella & Petronella

Porselensknappene jeg lager for hånd, blir brent i 3 omganger. Porselenet er den leirtypen som kan brennes på høyest temperatur av alle keramiske leirer. Opp mot 1300 grader celsius. Da blir de nesten harde som sten, bare veldig mye lettere. 

www. Snellaandpetronella.com

IMG_3527.jpeg
 • Instagram
Snella og petronella garn strikk
Norspinn garn strikk

Norspinn

Norspinn tilbyr 100% Norsk, kort reist, alpakkagarn. Garnet er laget av våre og andre lokale lykkelige alpakkaer. Vi gjøre alt selv, fra sortering av fiberen etter klipping, til spinning og til slutt, håndfarging. Vi holder til på Tonstad i Sirdal. Vi produserer flere garn vekter, fra en-tråds lace weight (420m/50g) til tre-tråds sports weight (120m/50g)

 • Instagram

Vinylerier.no

 • Instagram

Ullveig

Ullveig er en liten familiebedrift som selger garn fra egne angorakaniner. Vi har både 100% angoragarn og garn av kaninfiber blandet med ulike sorter ull. Jeg håndfarger endel av garnet og lager garnpakker på småplagg som pulsvanter, luer og votter. Jeg spinner helt unikt håndspunnet garn som er veldig flott som effektgarn. Selger også spinnefiber til de som vil lage sitt eget garn, håndfarget ull og spennende fiberblandinger. Tar også med de elektriske rokkene Eel Wheel, for salg og demonstrasjon! 

 • Instagram
IMG_20220427_113825_309.jpg
IMG_20221201_170018_623.jpg

Sjølingstad Uldvarefabrik 


 

 • Instagram
Sjølingstad uldvarefabrikk

Lykkegarn

 • Instagram
bottom of page